Ervaringen

ERVARINGEN

Weer een andere dimensie van de kracht van adem ontdekt

5,0 rating
januari 4, 2023

Recent heb ik onder leiding van Dennis aan een ademcircel meegedaan. Door yoga was ik me al aardig bewust van de kracht van adem. De sessie die ik bij Dennis gevolgd heb, heeft hier weer een extra dimensie aan toegevoegd. Indrukkend wat adem kan doen. Voor herhaling vatbaar!

Femme

Verstand van zaken

5,0 rating
december 15, 2022

Dennis start met aandachtig luisteren naar jouw beweegredenen om naar zijn praktijk te komen.
Hij is realistisch en benoemt wat hij voor je kan betekenen. De behandeling zelf is aangenaam.
Na afloop van een sessie ben je je veel bewuster van je lichaam en ervaar je een aangename ontspanning.
Het is mijn eerste ervaring met Shiatsu en ik kan zijn manier van behandelen iedereen aanbevelen.

Angelique Lange

Geweldig !

5,0 rating
november 27, 2022

Na vele jaren rug en heupklachten eindelijk weer eens pijn vrij. Deze pijn was altijd aanwezig maar na al 1 behandeling zijn mijn klachten al met zo’n 80% afgenomen. Kan het nog steeds niet geloven dat dit mogelijk is maar het is toch echt zo. Dankjewel !!

Natalie Lardenoye

Bewustwording en voelen

5,0 rating
september 29, 2022

Wat hebben de Shiatsu behandelingen al veel voor mij betekend. Ik ervaar elke behandeling als uniek. Een moment om bewust te kijken en te voelen wat de behandeling voor je doet.
Het is een mooie behandelruimte waar ik een fijn gevoel bij krijg. Dennis is heel vriendelijk en stelt je erg op je gemak. Hij luistert naar je en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Ik ben erg dankbaar dat Shiatsu op mijn pad is gekomen.

Linsy

Aandacht en veiligheid

5,0 rating
mei 1, 2022

Hele fijne en bijzondere ervaring gehad met de Ademreis. Dennis heeft heel veel aandacht voor iedereen en een fijne energie. Het wat voor mij de eerste keer en er werd heel veel ruimte genomen om me veilig en op mijn gemak te laten voelen. Echt een aanrader!

Chantal

Verademing!

5,0 rating
februari 10, 2022

Zowel shiatsu als ademwerk bij Kiem mogen ervaren. Wat een verademing, letterlijk en figuurlijk. Bij Dennis en in zijn praktijk voel ik mij gehoord, veilig en op mijn gemak. Gepassioneerd en vakkundig!

Tamara

Breath Circle session

5,0 rating
februari 6, 2022

All in all the experience was a very positive one! I left feeling calm and happy – definalty will be joining another one soon. Dennis was very helpful and reassuring in his guidance- He explains everything clearly from the start. Would definitely recommend joining one of his breathe circles!
Plus you get to meet some lovely people and drink tea! 🙂

Bea

Verbonden ademhalingsworkshop en Shiatsu behandeling

5,0 rating
februari 1, 2022

Bij Dennis voelde ik mij meteen op mijn gemak. Tijdens een uitgebreide intake wordt er aandacht besteed aan alle factoren die mee spelen in je gezondheid. Door zijn zachte, warme en kundige aanraking voelde ik me gedragen en kon ik me overgeven in de ontspanning. Bijzonder hoe hij precies de pijnplekjes of spanning wist te vinden in mijn lichaam, waardoor ik hier zelf ook meer bewust van werd.
Na zijn behandeling merkte ik dat ik meer ontspannen en flexibel was in mijn yoga beoefening!
Ook de ademhalingsworkshops van Dennis zijn een aanrader! Beweging, dans, het verbinden en delen in groep, aanmoediging, ondersteuning op het juiste moment, kortom een warme en kundige begeleiding doorheen het verbonden ademhalingsproces waardoor deze workshops je transformeren. Veel dank Dennis!

Caroline

Gezien en gehoord

5,0 rating
oktober 8, 2021

Dennis is heel erg betrokken en toegewijd in zijn zoektocht naar wat jou fysiek of emotioneel zou kunnen dwarszitten. De blokkade in mijn schouder had hij na twee sessies al opgelost. Daarna is hij aan de slag gegaan om de stress die zich jarenlang in mijn lichaam heeft opgebouwd op te ruimen. Na iedere Shiatsu behandeling ga ik weer ontspannen en opgewekt naar huis. Ik voel me echt gezien en gehoord door Dennis.

Carla

Ontspanning

5,0 rating
maart 23, 2021

Inmiddels ben ik al meerdere malen bij Dennis geweest voor een Shiatsu behandeling. Na een uitgebreide intake, waar voldoende ruimte en tijd was om mijn verhaal te doen, is er een start gemaakt. Telkens ervaar ik vanaf de eerste aanraking ontspanning. Ik voel dat mijn lichaam aan de slag gaat. De behandeling werkt vaak nog door. Na een behandeling voel ik me meer verbonden met mezelf. Ik zie het echt even als me time. Dennis geeft me elke behandeling tips/oefeningen mee die ik in de thuissituatie kan toepassen.

Joyce

Prettig

5,0 rating
september 23, 2020

Vanaf het begin voelde ik vertrouwen en rust bij de shiatsu massage van Dennis. De behandeling heeft me ook geholpen verder te komen.

karlijn

Heling door aandacht

5,0 rating
april 6, 2020

Dennis kan door zijn warme aanraking en energie, spieren versoepelen en energie opnieuw laten stromen. Een sessie voelt als thuiskomen waar je je gezien en gehoord voelt. Na een aantal weken al zijn de versoepelingen voelbaar en verminderen de klachten!
Een erg bijzondere ervaring, Dennis en shiatsu lijken elkaar sterk te verbinden en versterken. Ik zou Dennis aan iedereen met klachten of disbalans in/aan het lichaam aanraden.

Daan

Erg goed!

5,0 rating
maart 24, 2020

Super fijne massage. Dennis luistert heel goed naar jouw verhaal, welke klachten je hebt en stemt zijn massage precies af op wat jouw lijf nodig heeft. Het werkt verlichtend en heel ontspannend. Een absolute aanrader!

Thyrza

Shiatsu(per)

5,0 rating
maart 23, 2020

Via yoga (Yogajuf), in aanraking gekomen met Dennis. Had al eerder ervaring met Shiatsu maar niet vergelijkbaar op de manier waarop Dennis het doet of niet doet, want dat is de vraag. Met subtiele bewegingen en aanrakingen weet hij elke keer weer van alles in mijn lichaam te triggeren, waardoor de behandeling vaak de dag erna nog doorwerkt. Daarnaast luistert Dennis goed en kan hij ook goed aangeven wat hij met de behandeling wil bereiken. Naast een moment van ontspanning, dus ook resultaat.

Kor

Goed resultaat

5,0 rating
december 5, 2019

Al vele jaren heb ik last van rugproblemen. Door Shiatsu voel ik echt verlichting.
Dennis is erg vriendelijk en je merkt dat hij het ontzettend graag doet.
Hij is kundig en luistert goed.

Anonymous

Genezing door unieke methode

5,0 rating
mei 15, 2019

Een behandeling bij Dennis is een cadeau aan jezelf. Zowel voor je lijf als voor je mind. De wijze waarop hij te werk gaat zorgt ervoor dat alle aandacht even naar jezelf gaat. Vanuit hem en vanuit jezelf.
Ik kwam bij Dennis terecht nadat ik geen gevoel meer had in de toppen van mijn vingers van mijn rechterhand. Tijdens de behandeling wist hij plekken aan te raken die eerder door bijvoorbeeld een manuele therapeut niet aangeraakt zijn geworden doordat ze te diep verscholen liggen achter weefsel en spieren. De methodes die binnen Shiatsu toegepast worden maken dit wel mogelijk. Na een paar behandelingen is het gevoel teruggekomen.

Ella

Geweldig

5,0 rating
mei 11, 2019

Inmiddels heb ik al een aantal behandelingen van Dennis gehad. Voor mijn rug- en schouderklachten. Deze Shiatsu blijkt erg effectief, mijn lichaam reageert er goed op. Ik ben daarom ook van plan om deze behandelingen voort te zetten.

Vera

listening and responding

5,0 rating
mei 10, 2019

I had my first Shiatsu treatment from Dennis. He was very gentle, sensitive and kind with great positive energy.
He focused on my dislocated shoulder problems and using Shiatsu to listening to the problem of my body and react/treat it very gentle and caring. Due to his yoga background, he also gave me a lot of tips to “train” my shoulder. Thanks.

lichun