Ervaringen

Prettig

5,0 rating
september 23, 2020

Vanaf het begin voelde ik vertrouwen en rust bij de shiatsu massage van Dennis. De behandeling heeft me ook geholpen verder te komen.

karlijn

Heling door aandacht

5,0 rating
april 6, 2020

Dennis kan door zijn warme aanraking en energie, spieren versoepelen en energie opnieuw laten stromen. Een sessie voelt als thuiskomen waar je je gezien en gehoord voelt. Na een aantal weken al zijn de versoepelingen voelbaar en verminderen de klachten!
Een erg bijzondere ervaring, Dennis en shiatsu lijken elkaar sterk te verbinden en versterken. Ik zou Dennis aan iedereen met klachten of disbalans in/aan het lichaam aanraden.

Daan

Erg goed!

5,0 rating
maart 24, 2020

Super fijne massage. Dennis luistert heel goed naar jouw verhaal, welke klachten je hebt en stemt zijn massage precies af op wat jouw lijf nodig heeft. Het werkt verlichtend en heel ontspannend. Een absolute aanrader!

Thyrza

Shiatsu(per)

5,0 rating
maart 23, 2020

Via yoga (Yogajuf), in aanraking gekomen met Dennis. Had al eerder ervaring met Shiatsu maar niet vergelijkbaar op de manier waarop Dennis het doet of niet doet, want dat is de vraag. Met subtiele bewegingen en aanrakingen weet hij elke keer weer van alles in mijn lichaam te triggeren, waardoor de behandeling vaak de dag erna nog doorwerkt. Daarnaast luistert Dennis goed en kan hij ook goed aangeven wat hij met de behandeling wil bereiken. Naast een moment van ontspanning, dus ook resultaat.

Kor

Goed resultaat

5,0 rating
december 5, 2019

Al vele jaren heb ik last van rugproblemen. Door Shiatsu voel ik echt verlichting.
Dennis is erg vriendelijk en je merkt dat hij het ontzettend graag doet.
Hij is kundig en luistert goed.

Anonymous

Genezing door unieke methode

5,0 rating
mei 15, 2019

Een behandeling bij Dennis is een cadeau aan jezelf. Zowel voor je lijf als voor je mind. De wijze waarop hij te werk gaat zorgt ervoor dat alle aandacht even naar jezelf gaat. Vanuit hem en vanuit jezelf.
Ik kwam bij Dennis terecht nadat ik geen gevoel meer had in de toppen van mijn vingers van mijn rechterhand. Tijdens de behandeling wist hij plekken aan te raken die eerder door bijvoorbeeld een manuele therapeut niet aangeraakt zijn geworden doordat ze te diep verscholen liggen achter weefsel en spieren. De methodes die binnen Shiatsu toegepast worden maken dit wel mogelijk. Na een paar behandelingen is het gevoel teruggekomen.

Ella

Geweldig

5,0 rating
mei 11, 2019

Inmiddels heb ik al een aantal behandelingen van Dennis gehad. Voor mijn rug- en schouderklachten. Deze Shiatsu blijkt erg effectief, mijn lichaam reageert er goed op. Ik ben daarom ook van plan om deze behandelingen voort te zetten.

Vera

listening and responding

5,0 rating
mei 10, 2019

I had my first Shiatsu treatment from Dennis. He was very gentle, sensitive and kind with great positive energy.
He focused on my dislocated shoulder problems and using Shiatsu to listening to the problem of my body and react/treat it very gentle and caring. Due to his yoga background, he also gave me a lot of tips to “train” my shoulder. Thanks.

lichun