Ademcoaching

Vrij ademen, vrij leven

Hoe bewust ben jij je van de manier waarop je ademt? Ieder van ons heeft een eigen unieke adempatroon. De vrijheden en beperkingen van dit adempatroon weerspiegelen je persoonlijkheid en de manier waarop je door het leven beweegt. Met Ademwerk kun je je adempatroon verder openen, verzachten en verruimen en daarmee heb je direct invloed op je persoonlijke groei.

Een bewust verbonden adem zorgt dat je uit uit je hoofd gaat en beter contact krijgt met je lijf, je emoties en je gevoelens. Op die manier opent deze techniek naar dat wat diep van binnen in je leeft. Wanneer de adem dit aan de oppervlakte brengt en je in de aanwezigheid ervan kunt ontspannen dan vindt heling plaats. Een bewust verbonden ademhaling brengt een proces van transformatie op gang waarin je diepe spanning, oude patronen, onverwerkte emoties en (onbewuste) overtuigingen laag voor laag gaat loslaten. Wat mag jij loslaten?

Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademcoaching kun je beschouwen als een echte hartopener. Door de bewustwording op je adem te vergroten creëer je meer rust en ruimte in je lichaam en geest. De adem vormt een weg om met meer helderheid, ontspanning en aanwezigheid in het leven te staan.

Ademcoaching kan zowel 1-op-1 als in groepsverband plaatsvinden. 

Tijdens een individuele sessie is er alle ruimte om in te gaan op jouw specifieke hulpvraag. Ik ondersteun je in het aanvoelen en formuleren van jouw intentie. En de gehele ademreis ben ik aan je zijde om je te begeleiden vol, diep en in een flow te ademen.

 

Tijdens Ademcirkels ademen we in groepsverband. Ook hier gebruiken we de intentie om richting te geven aan jouw ademreis. Ademcirkels bieden een prachtig platform om onderling verbinding en draagvlak tot stand te brengen. Door samen te ademen creëren we een krachtig energieveld waarin elkaar ondersteunen en dragen in de transformatie.Voor het maken van afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen.

Ook kun je vrijblijvend informeren naar onderstaande mogelijkheden:

– Voor duosessies in de praktijk
– Op aanvraag bij jou/jullie op locatie
– Deelname aan één van de ademcirkels