Ademcoaching

Vrij ademen, vrij leven

Een bewust verbonden adem zorgt dat je uit uit je hoofd gaat en beter contact krijgt met je lijf, je emoties en je gevoelens. Op die manier opent deze techniek naar dat wat diep van binnen in je leeft. Wanneer de adem dit aan de oppervlakte brengt en je in de aanwezigheid ervan kunt ontspannen dan vindt heling plaats. Een bewust verbonden ademhaling brengt een proces van transformatie op gang waarin je diepe spanning, oude patronen, onverwerkte emoties en (onbewuste) overtuigingen laag voor laag gaat loslaten. Wat mag jij loslaten?

Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademcoaching kun je beschouwen als een echte hartopener. Door de bewustwording op je adem te vergroten creëer je meer rust en ruimte in je lichaam en geest. De adem vormt een weg om met meer helderheid en aanwezigheid in het leven te staan.

Omdat ademen aan de basis staat van Shiatsu verwerk ik ademcoaching binnen mijn werk als Shiatsu Therapeut. Neem contact op voor meer informatie en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Voor ademcoaching in groepsverband zie de pagina over ademcirkels