Over mij

Over mij

Hoe kan ik mijn welzijn vergroten? Met deze vraag in mijn achterhoofd ben ik afgereisd naar India, Thailand, Canada, Kreta en nog meer landen op zoek naar antwoorden die alsmaar leken te leiden tot meer vragen. Maar onderliggend aan alle vragen vond ik een pad. De eerste stap? Contact maken met jezelf. 

KIEM Praktijk is ontstaan uit mijn fascinatie voor groei – van plantjes tot personen – en de wens om mijn kennis en vaardigheden omtrent persoonlijke ontwikkeling met anderen te delen. Met deskundige aandacht en intuïtieve zachtheid begeleid ik je graag bij jouw proces van contact maken met je lijf met en luisteren naar jezelf.

In 2015 ben ik begonnen aan de 4-jarige HBO-geaccrediteerde Beroepsopleiding tot Iokai Shiatsu therapeut. Het voelde als thuiskomen en ik was een nieuw hoofdstuk van mijn leven ingeslagen. Ik heb een manier gevonden om uit mijn hoofd en meer via mijn gevoel te leven. Voor mij biedt Shiatsu een ‘Perfecte balans tussen lichaam en geest.‘ Nu ben ik aan het werk als afgestudeerd therapeut.

Sinds 2008 houd ik me bezig met yoga, voornamelijk in de vorm van Ashtanga Vinyasa Yoga. Ik heb het genoegen (gehad) om van een aantal prachtige docenten te mogen leren. In 2017 en 2019 heb ik deelgenomen aan diverse yoga teacher trainings aan de authentieke Swami Krishnananda Yogashala nabij Mysore, India. Hier heb ik mijn certificering als yogadocent behaald.

Ik zie je graag een keer op de futon of yogamat verschijnen!

Dennis Kerckhoffs

foto_portret_klein