Over mij

Over mij

KIEM Praktijk is ontstaan uit mijn fascinatie voor groei – van plantjes tot personen – en de wens om mijn kennis en vaardigheden omtrent zelfontwikkeling met anderen te delen. Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met holistische levensbenaderingen, zoals: permacultuur, voeding, yoga, meditatie en Shiatsu. Deze kennis heb ik zowel in binnen- als buitenland opgedaan. Verre reizen naar o.a. India, Thailand, Canada, en – wat dichter bij huis – Kreta hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In 2015 ben ik begonnen aan de 4-jarige HBO-geaccrediteerde Beroepsopleiding tot Iokai Shiatsu therapeut. Het voelde als thuiskomen en ik was een nieuw hoofdstuk van mijn leven ingeslagen. Ik heb een manier gevonden om uit mijn hoofd en meer via mijn gevoel te leven. Voor mij biedt Shiatsu een Perfecte balans tussen lichaam en geest.

Momenteel bied ik Shiatsu massage behandelingen aan in mijn praktijk aan huis en op de woensdagavond in de studio van Yogajuf. Ik zie je graag een keer op de futon verschijnen!

Dennis Kerckhoffs

foto